Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Домашни любимци Хранителни режими Отслабване Археология
Автор: plushok Категория: Лайфстайл
Прочетен: 465768 Постинги: 82 Коментари: 603
Постинги в блога от Ноември, 2012 г.

Правила съм много щуротий като дете, правех още повече щуротии като млада жена  и още, още много повече на средна възраст. А сега, когато съм към залеза на живота си, разбрах – не съм правила достатъчно щуротий през живота си. Искам да направя още много, много щурави неща.

Искам да видя прекрасните места в света, да посетя водопади, острови и джунгли. Искам да стъпя на остров Тасмания, да изкача Big Rock в Австралия, искам да се гмуркам в Червено море. Искам да се поклоня на историята на Йеросалим, искам да скоча с парашут и с бънджи. Искам да видя как е в Аляска. Искам да се гмуркам сред бели акули. Искам да ям суров морски таралеж от Средиземно море в Испания. Искам да пилотирам самолет и да имам собствен хеликоптер, с който да фъркам свободна като птичка. Искам да направя още много щурави неща, да падне шапката на света от моите щуротии.

Че какво е живот без щуротии? Та те са лютите чушки и черния пипер на ежедневието.

 

Искам искрицата на щуротията в мен никога да не загасне, поне докато съм жива, а може и след това :)


Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1794 Коментари: 5 Гласове: 7
Мнението на нашите висши мъже от изпълнителната власт. Те  се изцепиха:

Дянков: “Не само, че ще настигнем и надминем Гърция, Португалия и Испания, но ще настигнем и всички тези държави, които не са успели да се реформират”.

Борисов: “Трябва ясно да се ограничи лъжата на социалистите към хората. Всеки иска да вдига пенсиите и заплатите. Това ще ни доведе до Гърция или това, което се случва в Испания, Италия, Португалия, това е цена, която не трябва да се плаща, защото ще разбие и съюза." и “Ще сринем ЕС, ако вдигнем заплати и пенсии и станем като Гърция...”.

Противоречат ли си президентът и вицето му?

Тези "бисери" може би целят да оправдаят "изяждането" на фалутния и пинсионния ни фонд? Или може би да оправдаят липсата на средства за медицина, култура и социална политика?

Май запяха песента на царЮ - "Вервайте ни". Всичко което правим е за доброта на ..... народа или на ..... ЕС?

Толкова надолу сме си свалили гащите и така широко сме се надупили, че е грехота направо да не ни .... наклецат.

Е, ако това не ви се вижда смешно, мога само да ви съжаля за липсата на чувство за хумор и да ви кажа, че сами сме си виновни за положението в което сме.


Защо ли не се преместим всичките в Испания, Гърция или Португалия и да "страдаме" заедно с тях, с техните заплати и привилегии?

Туш!
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1318 Коментари: 2 Гласове: -1
Търсене

За този блог
Автор: plushok
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 465768
Постинги: 82
Коментари: 603
Гласове: 1198
Календар
«  Ноември, 2012  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930