Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Домашни любимци Хранителни режими Отслабване Археология
Автор: plushok Категория: Лайфстайл
Прочетен: 467127 Постинги: 82 Коментари: 603
Постинги в блога от 03.12.2011 г.


Някои неща ме озадачават в блога:

1. Имало някаква първа страница, за която всеки мечтае, мечтае да попадне там. Е и? После? Какво се случва? Какво става като се попаде там? Изгъделичкали сте личното си АЗИ и после?

2. Много от хората тук публикуват неща, които другаде няма къде да прочета. Дали ще са копи-пейс от Гугълчо или не – все тая. Ще ми трябват векове, за да попадна точно на това, което е публикувано и ме е заинтересувало. Както и хора, които ми предоставят синтезирана информация, която ако реша АЗ да потърся ще ми отнеме милион години, но ТОЙ/ТЯ ми я предоставят на готово. За което им благодаря!

3. Защо трябва да има АНОНИМНИ?

Абе ЧОВЕЧЕ, ако искаш да кажеш нещо, искаш да изкритикуваш нещо, искаш да „ухапеш” някого, искаш за попиташ нещо – направи го: застани ако не зад името си поне зад никнейма си и изкажи мнение, критика или просто твоята гледна точка.

4. Иска някой да създаде  определена насока на мислите на околните: прочети какво е пи-ем? Научи се да го правиш и тогава .... прави го, ако ти стиска.

5. Борите се за брой мнения или брой положително гласували: и КАКВО ОТ ТОВА? Аз пиша когато ми харесва нещо и правейки го определено не ми пука дали това ще хареса някому или не. Мисля, че съм създала няколко рехави положителни връзки с други блогъри и ДА: ще се съобразявам винаги с тях, но не и с някаква полити на БЛОГАчленуващите. Пък може и това да не направя. Както казва един познат блогър „на моя територия сте” – като не ви оттърва минавайте на отсрещния тротоар.

6. За какво се борите?

Въпросът е към тези, които винаги са напреки. Трупате мнения ли? И като ги натрупате – какво? Започвате да печелите от блога си ли?

7. Това е свободно интернет-пространсто. Тясно ли ви е, та трябва и да се заяждате с други пишешти? Или по точно с пишештите, защото никъде и нищо не съм прочела от определени хора. И като изкритикувате някого по-топло ли ви става?  Нямам лични наблюдения за лошо отношение към мен, но чета за подобно към други. Защо?

8. Съществува някакво съперничество, но не разбирам за какво е. Кой чия паста е изял?  Кой чия чиния е облизал? Оставам с впечатление, че определен брой блогъри бродят из нет пространството, посещават постовете на други блогъри с една единствена цел: да критикуват, за унижат, да ухапят, да се присмеят. Само не разбирам какво им носи това?

Май имаше един подобен пост. Не копирам, а се опитвам да си изясня нещата. Просто така набързо да задам някои въпроси и евентуално да получа някои отговори.


Категория: Лайфстайл
Прочетен: 30576 Коментари: 74 Гласове: 29
Търсене

За този блог
Автор: plushok
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 467127
Постинги: 82
Коментари: 603
Гласове: 1198
Календар
«  Декември, 2011  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031