Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Домашни любимци Хранителни режими Отслабване Археология
Автор: plushok Категория: Лайфстайл
Прочетен: 466352 Постинги: 82 Коментари: 603
Постинги в блога от Октомври, 2011 г.

Един от най-важните въпроси, който вълнува жените е какво изпитва към нас мъжът, в когото сме влюбени. Дали ни харесва толкова, колкото ние него или повече (дано!). Или пък само си играе с нас, без да има сериозни намерения, е една малка част от мислите, които преминават през главата ни, щом го видим.

Разбира се, няма 100-процентов начин да разберете какви са чувствата на мъжа до вас, освен ако не се осмелите да го попитате. А той пък да се осмели да ви отговори. Защото негласна тайна е, че мъжете не говорят за чувствата си, в което има смисъл – все пак са мъже...

Но ако все още не може да се решите да го попитате смело, а вече сте трагично и безнадеждно хлътнала по него, ето 10 сигурни начина, по които да отгатнете какво изпитва към вас.

1. Изследвайте езика на тялото му. Жестовете, мимиките, ръцете говорят много за характера и намеренията на мъжа. Дали се държи по-напрегнато, когато е около вас, неспокоен е, дори леко притеснен, са говорещите знаци, че той има чувства.

2. Контакт с очи. Не случайно наричат очите прозорец на душата. Зрителният контакт винаги може да издаде чувствата, които изпитваме един към друг. Ако той често търси погледа ви, това е сигурен знак, че не е безразличен. Тогава е ваш ред да отговорите и смело да продължите флирта с очи.

3. Поведението му спрямо други жени. Един от най-лесните начини да разгадаете чувствата му, е като сравните неговото поведение, когато контактува с вас и с други жени. Логично е, ако изпитва привличане към вас, да е по-неспокоен и несигурен в комуникацията помежду ви. Естественото и непринудено поведение с другите жени в компанията ви или в офиса, показва категорично, че не изпитва такива чувства към някоя друга.

4. Забелязва нещата, които (не) ви харесват. Сигурен знак за симпатията му е, когато забелязва неща, които харесвате или обратно. Ако му прави впечатление и е запомнил любимите ви филми, музика, книги, неща, които случайно сте споделяли в разговор, то определено не е безразличен.

5. Комплименти. Хубави думи, казани с или без повод, винаги издават емоциите при мъжете. Много по-лесно е да отгатнем чувствата на един мъж, когато ни направи комплимент. Повечето мъже са директни и ако не ви харесва, със сигурност не би ви направил излишен комплимент.

6. Намира причина да е около вас. Ако работите заедно или пък просто сте в един приятелски кръг, това, което може да го издаде е, че все си търси причина да е около вас. Подобни действия са изключително симпатични и лесно могат да издадат неговите чувства.

7. Флиртува. По-смелите мъже, които имат достатъчно опит, не се свенят да флиртуват открито. Това е и една от най-големите игри, които ние, възрастните, често обичаме да играем. И е безспорен знак, че той ви харесва. Даа, определено :)

8. Внимава какво говори, когато е с вас. Когато един мъж харесва определена жена, той изпитва притеснение от думите си пред нея. Следи какво, как и кога казва, за да не изтърве нещо неподходящо. Внимава почти толкова, колкото ние мерим приказките си, или може би повече.

9. Нежност и галантност спрямо вас. Едва ли има по-приятно нещо в поведението на един мъж от това да изпитва уважение към вас и да е галантен. За съжаление, в така забързания ни живот, рядко успяваме да забележим малките жестове на внимание, които той прави. Да ви отвори вратата, да вземе палтото ви, да подаде първо на вас менюто или просто да бъде почтителен към вас, е красива част от връзката между двама. Но дали заради еманципацията, така модерна днес, или заради забравените традиции, понякога това поведение ни се струва леко смешно и не на място. Но въпреки това е приятно да се почувстваме жени в този “мъжки” свят.

10. Животинско привличане. Химията между двама души е най-сигурният начин, по който да разберем, че този човек е именно за нас. Онази животинска страст, която ви поглъща всеки път, когато го видите. Тръпката в корема, изгарящите погледи, които си разменяте, са фактор, който не бива да пренебрегвате. Напрежението във въздуха понякога е толкова силно помежду ви, че няма как да не я усетите НЕЯ, химията между двама души.


image

 

От : http://az-jenata.bg/article/9785/10-priznaka-da-razberem,-che-toy-e-vlyuben/
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1906 Коментари: 0 Гласове: 3
  1. Винаги казват правилните неща в точното време. Трудно е да се мисли, че някои е неподходящ за теб, когато ти казва, че си красива, умна и, че наистина те харесва.
  2. Прави малки жестове, които те карат да мислиш, че го интересуваш. А те всъщност не му „струват” нищо.
  3. Добър е в леглото. Да, понякога точно това е единствената причина, която помага на един мъж да задържи една жена до себе си. Дори и да е на ясно с това, че той не е за нея.
  4. Изглежда добре – красив е. Че кой не иска да има най – горещото гадже около себе си? Но в една връзка има много повече от добър външен вид.
  5. Тя не иска да е единствената жена сред приятелките си, която е без гадже. Затова хваща възможно най – неподходящият за нея.
  1. Приятелка я е натопила на уредена среща и сега тя се чувства длъжна да продължи да излиза с този мъж.
  2. Вече минава трийсетте и се чувства длъжна да хване първият проявил интерес към нея без значение дали е подходящ или не, защото времето й изтича и може да остане стара мома.
  3. Не мисли, че някой друг се интересува от нея. Само г- н Неподходящ. Това е много лошо извинение да останеш с лошото момче.
  4. Да бъдеш с някой, който не е точният е много по – добре, от това да си сама. Глупости!
Той не е перфектен, но аз не мога да го променя. Друга заблуда. Да, няма как да го промени, защото той самият не иска. Само загуба на нерви, емоции и време, което няма да ти се върне.

От: http://www.bgstuff.net/za-jenata/syveti-i-o6te-ne6to/6702-10-prichini-poradi-koito-zhenite-se-vlyubvat-v-greshniyat-mazh
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 3915 Коментари: 8 Гласове: 9
Последна промяна: 27.10.2011 20:51
21.10.2011 20:25 - Сийзър
Новата ми придобивка :)
Брат е на Пухчо. Казва се Сийзър.
Този от дясно е новото.
Ама са готини, нали?

image
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2837 Коментари: 11 Гласове: 6

В. Кои сме ние?

О. Жители на една от най-бедните икономически и емоционално страни.

В. Какъв изход имаме?

О. Да решим какво искаме.

В. И  после?

О.  Да го приложим на практика.

В. И как ще го направим?

О. Като спрем да се възмущаваме само по интернет, фейсбус, блогове и на чашка.

В. А после?

О. Взимаме нещата в свои ръце. Правим протести не от 50 човека, а от 50 000. Стачкуваме, не във фейса, а на улицата. Когато поставим въпросите си така, че да се чуят и в световната преса, нашите дупедавци ще са принудени да ни чуят.

В. И какво ще направят?

О. Нищо, ще продължат да ни лъжат с приказки.

В. А кой ще застане начело на държавата?

О. .......... ами ....... няма кой.

В. Тогава?

О. Продължаваме да живеем по старому, говорим за работа и политика на масата. Спим на работните си места, съгласяваме се с тъпите заповеди, за да запазим мижавите си заплатки.

В. Ние сме били велика нация, историята говори за нас.....

О. Историята е минало, ние сме боклукт на бъдещето.

В.  А какво ще е бъдещето?

О. Не знам и не ме интересява. Мен няма да ме има в него.


Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1310 Коментари: 2 Гласове: 3
Виси си на сушилника :) Голям бъзльо излезе Пухи :)
Къде ще виси зимата когато използвам сушилника по предназначение?
Дадоха ми идеята да си купя друг :)
Толкова е сладък, не мога да се наситя да го гледам и гушкам.
Сега му търся по-оперено другарче. Да не скучае и да му пази страх :)


image
...............................

image
.........................

Ех, защо тук не мога да намеря съпричастни хора?
Какъв е този средновековен страх към тези прекрасни, умни и сладки плъшочета?

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 3408 Коментари: 10 Гласове: 4
Последна промяна: 07.10.2011 21:22
Красива катеричка си събира храна за зимнина. Спря се точно пред балкона ми.



image
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1224 Коментари: 0 Гласове: 6
След като цъфна с пет цвята на куп, цъфтя с два и сега би собствения си рекорд. Сутринта ме зарадва с цели 6 цвята едновременно.
Разкошен е! А как ухаят - невероятно!

image
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1697 Коментари: 4 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: plushok
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 466352
Постинги: 82
Коментари: 603
Гласове: 1198
Календар
«  Октомври, 2011  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31